.
. . Idézetek . . Szerzők listája Toplista Idézet beküldése az oldalra . . Idézetek a honlapodra .
.
 
 


Gigi idézetei

<<< szerelmes idézetek


AZ ÉN TÖRTÉNETEM!!!!

Szerelmes lettem egy fiúba.Levelet írtam neki , ő kereste a levél íróját!!! Elmondtam neki hogy a levelet én írtam,nagyon rendes volt velem a barátnőim szintén tudták de két áruló elmondta a fiú barátainak.Mostanra mindenki tudja az igazat és mindenki megvet!!!!!!

Gigi
Néha van úgy, hogy minden ellened szól, s nem jön össze semmi. Szeretnél mindent hátrahagyni s a feledéssé válni. Kit szerettél már nem becsül, csak megszokásból éltet, Kit barátnak hittél, apránként megitatja veled a mérget, Mikor már keserűnek érzed az egész világot, Nézz magadba s mondd,: HAZUGSÁG, EZ NEM TE VAGY! - s bocsáss meg annak ki oly sokat bántott!
Miért van az mondd meg nékem kérlek, Te jutsz az eszembe bármerre is nézek. Ha lecsukom a szemem csak reád gondolok, Látod, ilyenek a férfi hormonok. Bár barátságot fogadtam, mégis vonzódom feléd, Álom vagy valóság, Te minek neveznéd? Most, hát jó éjszakát, Álomra hajtod fejedet, csak arra kérlek álmodban nyisd ki nekem is szívedet, S ezen mese világban egy kicsit szeresd a szívemet! Jó éjt, Puszi, S ne feledd: MINDIG SZÁMÍTHATSZ RÁM, HISZ SZERETLEK!!!
Esténként, mikor rám tör az álom, Lelkem mélyén édes arcodat látom, Próbálom, de megérteni mégsem tudom, Az idővel szemben mért is futom. Nem vagyok már tini, ki közeledbe férhet, Ki aztán életéért egy életet kérhet. Önző középkor, egy múlt vagyok csupán, Ki tisztel téged s arról álmodik bután..., Ha egyszer újra fiatal lenne, A leány Szíve talán akkor BELESZERETNE. De jő a reggel s az álom tova száll, S e fiúra ismét a Valóság vár: BARÁTSÁG S ÖRÖK VÁGYAKOZÁS!!!
Reád gondolok fényes nappal s csillag fényes éjszakán , Szerelmet vallok ha veled vagyok vagy csak a lelkem jár odaát. S tudom, mint BARÁT szerethetem SZÍVÉT a lánynak, Mégis SZERELEM gyúlt SZÍVEMBEN iránta, Hagyom letiporni magam a sóvárgó vágynak, Mindig Szeretni foglak, Szívemnek oly drága lányka.


<<< vissza az oldal tetejére

 

Szerelem idézetek - Szerelmes, Szeretlek, Az igazi, Szenvedély, Hűség, Csók, Hiányzol
SMS idézetek - Szerelmes SMS, Puszi, Jó éjt!, Romantikus, Hiányzol nekem, Kacérkodó, Randira hívlak, Cuki, Valentin-nap, Vicces
Bajos szerelem idézetek - Bánat, Reménytelenség, Csalódás, Megcsalás, Szakítás, Elmúlt szerelem, Vágyakozás, Remény, Újrakezdés
Párkapcsolat idézetek - Társ, Szeretet, Romantika, Boldogság, Bizalom, Féltékenység, Házasság, Félreértés, Megbocsátás
Ismerkedés idézetek - Keresem a párom, Ismerkedés, Lehetőség, Találkozás, Randi
Idegen nyelvű idézetek - Szeretlek a világ nyelvein, I love you, Ich liebe Dich


[ Impresszum ]      [ Jogi nyilatkozat ]      [ Kapcsolat ]


 

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:
Facebook csoport

Keresés Idézetekben
 Szerzők között